Oláh Gabriella

Oláh Gabriella
2021
Jelölt hány éve asszisztens
16
Jelölt hány éve dolgozik a praxisban
6
Jelölt történet, jellemzés, ajánlás

A jelölt 2004-2006 között elvégezte az Állattenyésztő és - Állategészségügyi technikumot kitűnő eredménnyel. 2006-tól kezdődően állatorvosi asszisztensként dolgozott az Alpha-Vet Kft székesfehérvári rendelőintézetében. 

Itt az általános belgyógyászati vizsgálatok és sebészeti műtétek mellett, speciális csont- és szemészeti műtétek során való asszisztálásban való jártasságot is megszerezte. 2010-től a cég állatgyógyszertárában dolgozott, ahol mind a kisállatok, mind nagyállatok kezeléséhez szükséges gyógyszerek és egyéb termékek, valamint eszközök széleskörű ismeretének birtokába került. 2012-2013 között az ASKA állatmenhelyen végzett széleskörű állat-egészségügyi feladatokat. Nagyon sok állat örökbefogadását intézte. 2013-ban önerőből elvégezte a Kisállatok fizioterápiás tanfolyamát, hogy ezzel is hathatósan segíthesse a kis kedvencek gyógyulását. 2016-tól kezdődően az Öreghegyi Állatorvosi Centrum vezető állatorvos asszisztense. 3 évvel ezelőtt elvégezte az Állatorvostudományi Egyetem állatorvos asszisztensi képzését, hogy a legfrissebb ismeretekkel rendelkezzen ezen a téren. Azóta is megragad minden lehetőséget, hogy képezze magát, hiszen az asszisztensi munka az életének kiemelkedően fontos része. 4 éve rendelőnk a Börgöndpuszati Állatsimogató állatait is ellátja. Ahol a háztáji baromfik, juhok, lovak mellett rengeteg egzotikusnak számító állat is él. Így rendszeresen segédkezem a kenguruk, lámák, mosómedvék, marák ellátásában is, csak hogy néhány lakót említsek a több tucat közül.

Dr. Rosner Gyula kisállatgyógyász szakállatorvos, Dr. Flesch Márton, Dr. Vincze Judit, Dr. Túri Ákos, Dr. Kis Kálmán,  Dr. Ujhelyi János, Dr. Koller István, Dr. Vass Andrea, Dr. Szabados Réka, Dr. Kutasi Péter, Dr. Domján Gábor, Dr. Lorászkó Gábor

Jelölt Egyéb információ

Gabi kapcsolatteremtő képessége az átlagosnál sokkal jobb, sok esetben az állatorvosok válláról is leveszi a terhet a tulajdonosokkal való kommunikációban. Közel 2 évtizedes szakmai múltja és pozitív hozzáállása hatalmas rutint ad a napi munkában. A tulajdonosok és a páciensek is érzik azt a nyugodt szeretetet, ami sugárzik az állatok felé, ezért szívesen fordulnak hozzá problémáikkal. Tapasztalatlanabb kollégái is fordulhatnak felé kérdéseikkel, problémáikkal, szívesen segíti őket szakmai előrehaladásukban. Az állatorvosok munkáját is nagyban segíti azzal, hogy sokszor kitalálja, hogy mi a következő lépés a diagnózis felállításában, valamint a kezelés folytatásában.

Az asszisztensi munka minden részét profi módon és gyorsan végzi. Rendszeresen vállal hétvégi ügyeletet, ahol sokszor kell segíteni sürgős eseteknél, ahol kiemelten fontos tulajdonság a gyorsaság mellett, a nyugodtság, hiszen így meg tudja nyugtatni a tulajdonosokat az aggasztó helyzetekben is.

jelölő
Dr. Rosner Gyula
Praxisvezető
praxis
Öreghegyi Állatorvosi Centrum
8000 Székesfehérvár, Kassai utca 38.
Székesfehérvár