Kiss Andrea

Kiss Andrea
2022
Jelölt hány éve asszisztens
7
Jelölt hány éve dolgozik a praxisban
7
Jelölt történet, jellemzés, ajánlás

Kiss Andrea nem munkájának, hanem hivatásának éli meg az állatorvosi asszisztensi tevékenységet, nem csak az állatorvosok, de a kórházba látogató állatok gazdái és az állatvédők is kedvelik, támaszkodnak a tapasztalatára. Bármilyen pánikban lévő, nehezebben kezelhető állatot képes vizsgálatra alkalmas állapotba hozni úgy, hogy ehhez a tapasztalatát használja, és nem erőszakot alkalmaz. Minden kis beteg dolgát a lelkén viseli, emlékszik az előzményekre, ezzel jelentősen megkönnyíti az aktuális vizsgálat értékelését. A legnagyobb elismerés, hogy még a beteg, kezelésre szoruló állatok is megbíznak benne, szeretik - ez a legjobb ajánlás, ami csak lehet egy állatorvosi asszisztens számára.

Jelölt Egyéb információ

Kiss Andrea folyamatosan képzi magát, új területeket tanul meg. Asszisztensi szintre kiadható feladatokat önállóan elvégez, alapos, precíz, az állatorvosok utasításait betartja. Az állatvédő szervezetek állataival kapcsolatban korrekt és teljes körű tájékoztatást biztosít, mint arra kijelölt személy. Indoklás, ajánlás a díjra: Dr. Egerszegi Péter, Dr. Varsányi Réka, Dr. Busch Boglárka, Dr. Lehner László, Dr. Hetyey Csaba, Dr. Bárány Györgyi

Jelölt bemutatkozása

Magamról pár mondatban: 


Több, mint 7 éve dolgozom asszisztensként. Jelenleg a Fuziovet állatkórház kiemelkedő szakmai háttérrel rendelkező orvosaival dolgozom együtt és gyűjtöm a tapasztalatokat a mai napig is. Az általános asszisztensi teendők mellett gyakorlom az ultrahangos szakasszisztensi feladatkört, kórházi ellátást (éjszakai is), exotikus állatok vizsgálathoz való altatását illetve idegsebészeti posztoperatív ellátást önállóan. Ebbe beletartozik a gyógyszerezés, kanülálás, újraélesztés, epilepsziás rohamok kezelése, alap belgyógyászati paraméterek monitorozása. 
A hosszú dolgos napok után 2 befogadott kutyám várja a vacsoráját. Az egyik félelmi agressziós, a másik gerincsérült, kerekeskocsikázós. Szabadidőmben szívesen társasjátékozok, gitározok, ukulelézek szomszédaim nagy megelégedésére. 

Miért szeretem a munkám:
A Fuziovet megfelelő hátteret biztosít szakmai igényeim kielégítésére. Feladataim közé tartozik a tulajdonosokkal történő kommunikáció: kórelőzmények kikérdezése mellett humorral sokszor tudom oldani a gazdikban lévő feszültséget. Kényszeres takarítás- és rendmániámat is kiélhetem az ultrahangos vizsgálóban. 
Kollégáimmal kiemelkedően jó a kapcsolatom köszönhetően a masszőr végzettségemnek és a humoromnak. Szupererőm a nőstény állatok katéterezése. és az, hogy hamar megtalálom a közös hangot az ijedtebb, agresszívebb állatokkal is. Büszke vagyok arra, hogy ismerem annyira orvosainkat és a protokollokat, hogy bármilyen sürgős ellátásra szoruló állatot percek alatt el tudunk kezdeni stabilizálni. Szeretek az orvosok keze alá dolgozni, gyorsítani a munkafolyamatot, például röntgenfelvételek önálló elkészítésével. 

A jövőben szeretnék még aktívabban részt venni az állatvédelmi feladatokban, mivel egyre sürgetőbb ez a probléma.
Szakmánkban mindig van hova fejlődni, igyekszem minél több tudást és új szemléletet elsajátítani. Szeretem tanítani az új generációt, a jövőben ezzel is többet szeretnék foglalkozni. 

jelölő
Németh Réka
Egyéb
praxis
Fuziovet Állatkórháza
1112 Budapest, Budaörsi út 146B
Budapest