Dienes-Bellók Zsuzsanna

Dienes-Bellók Zsuzsanna
2022
Jelölt hány éve asszisztens
30
Jelölt hány éve dolgozik a praxisban
30
Jelölt történet, jellemzés, ajánlás

Zsuzsanna kb. 30 éve, a Rex Kisállatrendelő megalapításától kezdődően dolgozik asszisztensként a Csapatban. Hosszú ideig asszisztenstársával ketten látták el a nagyforgalmú rendelő kisegítő feladatait, nem ritkán éjszakába nyúlóan (ma már 5 asszisztens dolgozik a rendelőben). Zsuzsit 19 éve ismertem meg, még egyetemi gyakornokként. Olyan információkat, technikákat, „fogásokat”, protokollokat tanultam tőle, amelyek az akadémiai tudás kiegészítéseként nagy hasznomra voltak a pályakezdésnél, ezért nagyon hálás vagyok neki. Nagy munkabírású, szorgalmas, lendületes munkaerő, az a típus, aki kitalálja az ember gondolatait…egy orvosi praxisban ez rendkívüli tulajdonság. A tulajdonosokkal közvetlen, ugyanakkor maximálisan tisztelettudó, ezért az elmúlt évtizedekben sosem érkezett rá panasz. Óriási tapasztalata miatt a kezdő állatorvosok – saját történetemhez hasonlóan – ma is számíthatnak rá, a vele közösen történő rendelés a megbízhatóságról, a stabilitásról, a higgadtságról szól, amely nagy segítség egy kezdő, és természetesen a tapasztalt állatorvosok számára is.

Megbízhatósága, óriási tapasztalata, higgadtsága minden állatorvos ideális partnerévé teszi. Mind a kezdők, mind a tapasztalt kollégák nagyon szeretnek vele együtt dolgozni, hiszen sokszor a legtöbb munkafolyamatban már egy gondolattal a jelen állapot előtt jár, így kitűnően előkészítve az orvosi beavatkozásokat. Tulajdonosokkal való közvetlen, de mégis tisztelettudó magatartása praxismenedzsment szempontjából is kiemelkedő, amiért a Rex Kisállatrendelő csapata nagyon hálás neki.

Jelölt Egyéb információ
Gyermekvállalásától eltekintve gyakorlatilag az elmúlt 30 évben folyamatos volt a jelenléte a rendelőben. Tudomásom szerint sem kollégákkal, sem tulajdonosokkal nem volt említésre méltó konfliktusa.
jelölő
Dr. Jerzsele Ákos
állatorvos, egyetemi docens
praxis
Rex Kisállatrendelő
1048 Budapest, Lakkozó u. 13
Budapest