Csekey Zsuzsanna

Csekey Zsuzsanna
2022
Jelölt hány éve dolgozik a praxisban
6
Jelölt történet, jellemzés, ajánlás

“2016 márciusától dolgozom a Dr Bod-Ri Állatorvosi Ambulancián, két kislányom és családom mellett a természet, az állatok szeretete fontos része az életemnek. Örömmel tölt el, hogy munkám során segíthetek a beteg állatok gyógyításában.”

Jellemzés:
Amilyen váratlanul lett a rendelőnk 20…-ben asszisztens nelkül,olyan váratlanul került hozzánk a mára már rendelőnk gyöngyszemének tartott Suzynk(Zsuzsink).
Véletlen folytán, egy kollegával beszélgetve, ajánlás alapján érkezett hozzánk. 
Mi szerencsénkre addigi előző rendelőkben helyét nem találta. 
Kezdettől fogva alázatos a négylábú családtagokkal, tisztelettudó és kedves a gazdikkal, fegyelmezett a kollegáival szemben.
Megvan benne minden,ami fontos: elhivatottság, tisztelet az állatok iránt, emberekkel való kedves bánásmód, türelem.
Tanulási vágy él benne, rendelői munkája mellett plusz idő és energia ráfordítással gyógyszertári asszisztens oklevelet is szerzett.
Nem ismer lehetetlent egy kiszolgáltatott kedvenc betegségének gyógyításában, mindent megtesz értük.
Kitartása szinte töretlen bármilyen nehézség ellenére. Rendelőnkben minden kis betegnek gondoskodó “anyja”.

Ajánlás:
Az évek alatt simulékonyan tanulta meg minden állatorvos egyedi igényét egy-egy betegvizsgálat során, éppen ki milyen vastag tűt kér beavatkozáshoz stb,stb.
Bármilyen cicát képes rögzíteni vérvételhez, tisztelettel bánik velük, akármilyen neurotikus is legyen a cica.
Műtéti altatás során nagyon jól monitorizál, ott a négylábúnak csepp fájdalma nem lehet az biztos, és nem is fázhat se műtét alatt, se ébredés alatt.
A rendelő tisztántartását szívügyének tartja, nem adja át szívesen másnak.
Nincs olyan hasmenéses kórházi beteg, akit ne rakna rendbe mosolyogva és közben kedvesen beszélgetve a beteggel a reménytelennek tűnő híg ürülékből. 
Ha végzett a takarításukkal,olykor egy-egy gyógypuszi is csattan nekik.
Tipikusan polipkarú,egyik keze itt,de gondolatban már kéz alá készíti a következő dolgot, és megírt három receptet.
Ha nagy ritkán 1-2 nap szabadságon van, a gazdik egyből érzékelik hiányát.

Megerősíti:
Soha nem késik, vagy ha épp cserben hagyja az autoja,azonnal jelzi. De mindig beér időben, ha szükséges, taxiba ül emiatt.
A legnagyobb türelemmel kezeli a 600-800 gr-os náthás vagy hasmenős kiscicákat,minden gyógyszert bead,mégha tűhegyes fogácskáit mutatva fenyegetve fújtatnak is. Anyamacskaként bánik velük.
A törzspáciensek csak úgy emlegetik, hogy az a nagyon kedves,rövidebb világos barnás hajú lány….Zsuzsika. Olyan kedves mindig és végtelen szereti az állatokat, látszik rajta.
És mindennek a teteje, amikor altatás alatt a mancsukat fogja monitorizálás közben, ha valamelyik nagyon izgult, mintegy ezzel nyugtatva őt. Ébredésnél is kedves hangon beszél hozzájuk.

 

Dr Szilágyi-Bodorkós Rita, Szilágyi Zoltán

 

Jelölt bemutatkozása

2016 márciusától dolgozom a Dr. Bod-Ri praxisában. Otthonomban családommal, két kislányommal és számos állatkával élünk harmóniában.
Kisgyermekkoromból első emlékeim közé tartozik, mikor órákig figyeltem egy hangyaboly életét. Akkor már tudtam, hogy mennyire szépnek tartom az állatvilágot. Szüleimnek nem kis fejtörést okozva hordtam haza kígyót, békát kirándulásaink alkalmával. Állatkereskedésből kisegereket mentettem meg, akik kígyóeleségként vártak sorsukra. Minden ilyen alkalommal megmagyarázhatatlan örömöt éreztem, hogy segíthetek a tőlünk annyira különböző élőlényeken.
Miután gyerekeim megszülettek, lelkesedésem nem szűnt meg. Sőt! Őket is egész pici koruktól megtanítottam, hogyan kell egy kis kiszolgáltatott élőlénnyel bánni legyen az bármi amivel találkoztunk.😊
Az életem akkor vett nagy fordulatot és lett a lelkesedésből hivatás, mikor a Dr. Bod-Ri csapat tagja lehettem. Itt tapasztaltam meg először, hogy a praxisban dolgozó kollegákkal mind ugyanazok a céljaink, jól kiegészítjük egymást , legjobb tudásunk szerint segítünk az állatokon. Az évek alatt beletanultam a műtéti aneszteziológiába, a műtétek utáni ellátásban. Fontos, hogy legyen az bármilyen beavatkozás az állatok minél kevesebb stressznek legyenek kitéve, hiszen nekünk vannak kiszolgáltatva. Mikor az ambuláns kezeléseknél segítek az állatorvosnak, figyelek arra, hogy a gazdi ne érezze feszélyezve magát, bátran kérdezzen és megbízzon bennünk, hiszen mindenkinek a saját kis kedvence a legfontosabb!
Amit nagyon szeretek a mi praxisunkban, hogy családias a hangulat, a kollegákkal mindig számíthatunk egymásra, vidám kis csapat!😊
A jövőben nagyon szeretnék egyszer betekintést nyerni egy állatkert lakóinak életébe, tanulni tőlük, figyelni ezt a csodálatos sokszínű állatvilágot!

jelölő
Szilágyi Zoltán
Ügyvezető, tulajdonos
praxis
Dr Bod-Ri Állatorvosi Ambulancia
4030, Debrecen Monostorpályi út 5.
Debrecen